Velkommen til Ubby kirkes hjemmeside

Billedet i sakristiet.
Intett kand dend længsell sluche, som Jeg bær til Gud og dig E: S: Bille. Intett endis mine suche för vii sees i Hemmerig. B.M. Bielke anno 1714.
24-03-2020
Gudstjenster online!
Find søndagens prædiken her (marker linket og kopier og vælg "indsæt" direkte i din browsers adressefelt øverst oppe):
https://youtu.be/GXpvIgMJjXQ eller se på facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006609245856
24-03-2020
Aflysninger udvidet til 13. april p.t.
Alle arrangementer og gudstjenester er p.t. aflyst til og med 13. april.
Men se på youtube/Facebook - her vil du kunne finde søndagens prædiken både her fra Ubby kirke men også fra mange andre steder rundt om i landet.
19-03-2020
Nye datoer for konfirmationer Ubby
Vi satser nu på:
14. juni kl. 10.30. - For jer der havde d. 3. maj
21. juni kl. 10.00 - For jer der havde d. 17. maj
Læg mærke til de forskellige tidspunkter.
18-03-2020
Konfirmationer udskydes til efter pinse
Seneste nyhed fra i dag 18/3 er at alle konfirmationer landet over udskydes til efter pinse. Vi melder ud med nye datoer. Vi skal nok få dem alle konfirmeret men lige nu skal vi passe på hinanden og undgå de store sammenkomster.
12-03-2020
Aflysning - Corona
Vi har lige fået biskoppernes vejledning ud ang. Corona. Alle gudstjenester og arrangementer er aflyst dvs. ingen gudstjenester landet over de næste 2 søndage. Dåb, vielser og andre kirkelige handlinger aftales nærmere med præsten udfra specifikke vejledninger og udskydes så vidt muligt de næste 14 dage.Konfirmandundervisning udskydes og konfirmationerne udskydes til efter pinse! Samtaler med præsten foregår så vidt muligt via. telefon og andre medier. Jeg vil selv holde mere øje med min Facebook hvor I er velkomne til at henvende jer til mig. Jeg poster mine prædikener ;)
!!!Pas på hinanden.!!!

Bøn:
Kære Gud. Hold hånden over vort folk og fædreland. Beskyt og styrk særligt de svage og ældre - og giv os alle sammen mod, styrke og tålmodighed til at klare den kommende tid med værdighed og næstekærlighed. Giv os alt det vi behøver og lad os finde nye måder at hjælpe hinanden på, når vi ikke kan mødes ansigt til ansigt. Må din kærlighed og visdom blive os til del. Amen
10-03-2020
Vi har haft fastelavns eftermiddag i kirken hvor vi fortalte om fastelavn i gamle dage med fastelavnsnarre og stakkels Hr. Beck som ufrivilligt kom til at ride i fortrop af hans forhadte fastelavnscirkus. Vi har haft en festlig gudstjeneste med kirken fuld af glade børn - ikke mindst fra FDF. Men fastetiden er tiden hvor kirkens tekster peger frem imod påsken. Påsken som jo om noget er kristendommens centrale begivenhed. Her forvandles korset, dødens instrument til håbets og livets sted. Fastetiden nu er en vandring mod korset - en vandring imod døden - alt det der skal dø i os - med et gammelt ord kaldet synden og det gamle menneske - og henimod opstandelsen - opstandelsen til nyt liv i Kristus. Det nye menneske - lysets barn. Er det teologisk snak - så bare tænk på foråret - vinterens mørke er ovre - det gamle bladhang er dødt og borte - men nyt liv opstår - overalt omkring os - det er også påske! Det spirende forårs vandring mod nyt liv! Fatetiden.

Ubby Kirke - et mødested for mennesker

- en del af Hvidebæk Pastorat.

Forhåbentlig finder du her de oplysninger, du søger om sognet og kirken.

Her er også en del praktiske informationer om aktiviteter, kirkelige handlinger, adresser m.v.

Leder du forgæves efter en oplysning, så ring til en af Sognepræsterne og vi vil prøve at hjælpe.

Ubby sogns og menighedsrådets postkasse: 7219@sogn.dk

Drejer det sig om kirkegård, grave etc. skal du kontakte Sct. Olai, Kalundborg : 59 51 27 85 el. kontor@kalundborgkirkegaard.dk - hjemmeside: www.kalundborgkirkegaard.dk

Send os en email hvis du ønsker at være med på vores mail liste: kontakt@ubbykirke.dk og skriv endelig også hvis du også ønsker at være med i Kirkens venner & Frivillige, som er for dig der gerne vil være lidt mere aktiv i kirkelivet og give en hånd ved aktiviteter mm.

 

Ubby Kirke er Vejkirke nr. 138 i 2018 folderen.
Folder kan hentes her i PDF Fil for øerne


Ubby Kirke er  Åben Ti - Fr 9 - 15:00

Klovbyvej 7A , Ubby, 4490 Jerslev. Parkering også ved Præstegården på Becksvej 5.

Rute 219, landevej Sorø-Kalundborg

Kort: Se kort

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.06 | 03:57

Det var en spændende opgave !
Jeg takker for opgaven samt det gode samarbejde
Bh
Christian Montesinos
Hcc Vej og park

...
07.02 | 15:15

Her blev min mor, nu bortgået for 3 år siden, døbt i februar 1919. Født Inger Marie Dyrby Jensen (gift Schou). Jeg var på besøg med hende i 1975 fra Bornholm.

...
23.04 | 19:13

et kært minde jeg var der i 1960. mønstret i søjlerne ligner det jeg har set i
løgumkloster

...
05.01 | 13:15
Hvem er vi har modtaget 3
Du kan lide denne side