Aktiviteter - kor - møder - mm.

Aktiviteter i Hvidebæk Pastorat

Ubby kirke er en del af Hvidebæk pastorat, hvilket betyder at vi er fælles om præsterne og også om en del aktiviteter. Og du er inderlig velkommen til at deltage i alle seks sognes aktiviteter. 

 

Minikonfirmander

Hvert forår har vi et hold med minikonfirmander. Alle børn i 3. klasse er meget velkomne til at deltage. Præsten afleverer sedler på skolerne, som børnene får med hjem, så forældrene kan udfylde dem og sende retur til præsten.

 

Udflugter

Hold øje med dette her på hjemmesiden, i avisen eller i opslag i og ved kirken. Alle er velkomne og prisen er rimelig.

 

Hvidebækaftener

Menighedsrådene i Hvidebæk pastorat - den tidl. Hvidebæk Kommune - arrangerer foredrags/aktivitets aftener sammen. Hold øje her på hjemmesiden og på Hvidebæk pastorats hjemmeside og i avisen eller i opslag.

Alle er velkomne. 

 

Sogneeftermiddage

I halvåret fra efterår til forår arrangeres sogneeftermiddage i kirken eller præstegårdens konfirmandstue i Ubby. De ligger typisk den sidste torsdag i måneden mellem kl. 14 og 16. Hold igen øje med avisen og hjemmesiderne.

 

Kirkeaftener med tema

Som en anderledes måde at bruge kirken på har vi ofte temaaften i kirken. Vi arbejder hver gang med et bestemt tema, som har forbindelse til de udfordringer som vi almindelige mennesker har i hverdagen og i livet. Vi tager udgangspunkt i det kristne budskab og den kristne praksis med en praktisk og terapeutisk tilgang til emnet f.eks. øvelser, reflektioner, meditation eller lignende.

Vi vil også byde på en lille forfriskning, kaffe og te. Hold øje her på hjemmesiden, i avisen eller med opslag i/ved kirken. 

 

Koncerter

Ubby kirke har flere gode koncerter om året. Kom og hør med. Hold øje her på hjemmesiden, i avisen eller med opslagene.

 

Konfirmanderne

Se siden Konfirmation

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

</span></a></span></strong></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style="font-size: 14px;">Se underside herom: <a href="http://www.ubbykirke.dk/94081754">Konfirmation</a>.</span></p> <p>&nbsp;</p>

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.08 | 11:24

Ok på den måde . Tak for svar 😊.

...
02.08 | 11:11

Hej Mette m.fl.
Vi har lavet en arbejdsfordeling, så jeg har Rørby og Ubby fri op til sommerferien og Marianne har Hvidebækskolen til efterår op til jul.

...
01.08 | 15:06

Tak . Jeg har læst det men jeg spørger fordi det ser ud til ,at bussen "kun" kører til Rørby skole og Ubby Fri - og retur .

...
01.08 | 15:00

Se på pastoratets hjemmeside

https://www.hvidebaek-pastorat.dk/page/48/minikonfirmand

...
Du kan lide denne side