Konfirmation

Det praktiske:

Indskrivningen til konfirmationerne 2019 er begyndt - indskrivnings blanketten kan downloades her:

Indskrivningsblanket klik HER -

Den er at finde på skolernes intranet fra lige før sommerferien.

- Den endelige holdfordeling vil blive meddelt ved et fælles informøde d.26. august kl. 10 i Store Fuglede sognegård.

NB! VIGTIGT! Selve konfirmationerne foregår som udgangspunkt i den kirke der hører til jeres bopæls-sogn. Hvis du har særlig tilknytning til en af de andre kirker (du er døbt dér el. lign.) kan dette dog omgås.
 
Konfirmationsforberedelsen foregår i enten konfirmandlokalet på Becksvej 5, Ubby, 4490 Jerslev Sj (præstegårdens konfirmandstue) eller i St. Fuglede sognegård lige ved siden af St. Fuglede kirke. Vi fordeler undervisningsholdene mellem disse steder.
Aktiv deltagelse og fremmøde i konfirmationsforberedelsen er en forudsætning for at kunne blive konfirmeret. Desuden er det et krav og en gammel tradition, at man deltager i 10 gudstjenester i løbet af sæsonen. Undervisningen foregår mellem 8.00 og 9.30 (gr. ringetider v. skolen) - torsdage - samt eftermiddage/aften ved særlige arrangementer.
 

Vi bruger også ofte kirkerne, og der vil være et par arrangementer ud af huset i løbet af sæsonen.


Ubby kirke har konfirmation 3. og 5. søndag efter påske. Primært dem fra Hvidebæk skolen først i ulige år, og primært dem fra Friskolen først i lige år - (Du kan tælle søndagene efter påske på f.eks: http://ugenr.dk/kalender/2018-1 )

Konfirmation i Ubby Kirke
:
2019: Hvidebækskolen 12. maj kl. 10.30 - Ubby Fri 26. maj kl. 10.30.
2020: Hvidebækskolen 17. maj kl. 10.30 - Ubby Fri 3. maj kl. 10.30.
2021: Hvidebækskolen 25. april kl. 10.30 - Ubby Fri 9. maj kl. 10.30.

NB: Opdelingen i skoler betyder ikke at alle fra disse skoler skal konfirmeres i Ubby på ovennævnte datoer - mange fra skolerne går slet ikke på Ubby holdet og skal konfirmeres i andre kirker (bopælssognene).

Der er plads til ca. 180+ mennesker i Ubby kirke, men kun ved brug af alle ekstra stole og tårnværelset bagest i kirken, ellers plejer vi at reservere 1 bænkerække til hver konfirmand- her kan man sidde 3-4 personer på hver række.

Man bliver konfirmeret i 7. klasse. Nærmere information følger når tiden nærmer sig! Men vi regner med at indskrivningen sker ved en gudstjeneste omkring skolestart.

Det sjove:

Vi skal opdage, opleve og lære nogle af de vigtigste ting om kristendom, tro og forhåbentligt blive en hel del klogere på både os selv, hinanden og det med Gud og Kristus! Konfirmandundervisningen er det sted hvor der er plads til de store spørgsmål - om livet - meningen - Hvem er vi? - Hvad er det vigtigste i livet? Mm.

Vi deltager undervejs i musik-workshops og andre aktiviteter hvor vi slår os sammen med præsterne og konfirmanderne fra hele Hvidebæk pastorat (Den gamle Hvidebæk kommune).

Vi starter det hele sidst i august (se ovenfor) med en stor festlig åben himmel gudstjeneste (dog med vejret i mente) - med spise & drikke og hyggeligt samvær hvor vi kan lære jer og jeres forældre lidt at kende - efter selve gudstjenesten.

Vi skal også afsted være med til en dag med rollespil i omkring kirken, fuld af oplevelser, musik, og ja - rollespil og visdom fra det høje!

Vi glæder os til at se jer og lære jer at kende!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.06 | 03:57

Det var en spændende opgave !
Jeg takker for opgaven samt det gode samarbejde
Bh
Christian Montesinos
Hcc Vej og park

...
08.04 | 16:39

Hvem skal man ringe til , hvis vi gerne vil have er barn døbt i Ubby ?
Mvh karina van wilgen

...
02.08 | 11:24

Ok på den måde . Tak for svar 😊.

...
02.08 | 11:11

Hej Mette m.fl.
Vi har lavet en arbejdsfordeling, så jeg har Rørby og Ubby fri op til sommerferien og Marianne har Hvidebækskolen til efterår op til jul.

...
Du kan lide denne side