Konfirmation

Det praktiske:

Indskrivningen til konfirmationerne 2019 begynder lige før sommerferien - indskrivnings blanketten kan downloades her og kommer på skolernes intra. - Den endelige holdfordeling vil blive meddelt ved et fælles informøde sidst i August.

NB! VIGTIGT! Selve konfirmationerne foregår som udgangspunkt i den kirke der hører til jeres bopæls-sogn. Hvis du har særlig tilknytning til en af de andre kirker (du er døbt dér el. lign.) kan dette dog omgås.
 
Konfirmationsforberedelsen foregår i enten konfirmandlokalet på Becksvej 5, Ubby, 4490 Jerslev Sj (præstegårdens konfirmandstue) eller i St. Fuglede - huset lige ved siden af St. Fuglede kirke, eller i Rørby præstegårds konfirmandstue lige ved Rørby kirke. Vi fordeler undervisningsholdene mellem disse 3 steder.
Aktiv deltagelse og fremmøde i konfirmationsforberedelsen er en forudsætning for at kunne blive konfirmeret. Desuden er det et krav og en gammel tradition, at man deltager i 10 gudstjenester i løbet af sæsonen. Undervisningen foregår mellem 8.00 og 9.30 (gr. ringetider v. skolen) - torsdage - samt eftermiddage/aften ved særlige arrangementer.
 

Vi bruger også ofte kirkerne, og der vil være et par arrangementer ud af huset i løbet af sæsonen.


Ubby kirke har konfirmation 3. og 5. søndag efter påske. Primært dem fra Hvidebæk skolen først i ulige år, og primært dem fra Friskolen først i lige år - (Du kan tælle søndagene efter påske på f.eks: http://ugenr.dk/kalender/2018-1 )

Konfirmation i Ubby Kirke
:
2019: Hvidebækskolen 12. maj kl. 10.30 - Ubby Fri 26. maj kl. 10.30.
2020: Hvidebækskolen 17. maj kl. 10.30 - Ubby Fri 3. maj kl. 10.30.
2021: Hvidebækskolen 25. april kl. 10.30 - Ubby Fri 9. maj kl. 10.30.

NB: Opdelingen i skoler betyder ikke at alle fra disse skoler skal konfirmeres i Ubby på ovennævnte datoer - mange fra skolerne går slet ikke på Ubby holdet og skal konfirmeres i andre kirker (bopælssognene).

Der er plads til ca. 180+ mennesker i Ubby kirke, men kun ved brug af alle ekstra stole og tårnværelset bagest i kirken, ellers plejer vi at reservere 1 bænkerække til hver konfirmand- her kan man sidde 3-4 personer på hver række.

Man bliver konfirmeret i 7. klasse. Nærmere information følger når tiden nærmer sig! Men vi regner med at indskrivningen sker ved en gudstjeneste omkring skolestart.

Det sjove:

Vi skal opdage, opleve og lære nogle af de vigtigste ting om kristendom, tro og forhåbentligt blive en hel del klogere på både os selv og det med Gud og Kristus!

Vi laver bl.a. musik-workshops og andre aktiviteter hvor vi slår os sammen med præsterne og konfirmanderne fra alle sognene i Hvidebæk pastorat (Den gamle Hvidebæk kommune).

En stor festlig åben himmel gudstjeneste på Fugledegård - med udendørs aktiviteter og spise & drikke - FDF plejer at sørge for grillen - menighedsrådene for tilbehøret!

Vi skal også afsted på Roskilde stifts konfirmand-træf   - hvor vi sammen med konfirmander fra hele midt og vestsjælland vil få en dag fuld af oplevelser, musik, rollespil og visdom fra det høje!

Vi glæder os til at se jer og lære jer at kende!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 15:15

Her blev min mor, nu bortgået for 3 år siden, døbt i februar 1919. Født Inger Marie Dyrby Jensen (gift Schou). Jeg var på besøg med hende i 1975 fra Bornholm.

...
23.04 | 19:13

et kært minde jeg var der i 1960. mønstret i søjlerne ligner det jeg har set i
løgumkloster

...
17.05 | 01:31
Kirkeblade har modtaget 1
06.01 | 21:21
Konfirmation har modtaget 3
Du kan lide denne side