Minikonfirmand forløb i præstegården

”Minikonfirmand” i Ubby og St. Fuglede

- i Ubby præstegårds konfirmandstue om foråret op til sommerferien for Rørby og Ubby fri og i St. Fuglede sognegård og kirke efterår op til jul for Hvidebækskolen.

Hvert år inviterer vi til minikonfirmations-undervisning, for 3. klasserne. Det er ikke undervisning i traditionel boglig forstand – vi lægger stor vægt på at det skal være sjovt og legende! Men vi skal lære lidt mere om kirke og kristendom – vi skal udforske kirkerummet og høre nogle gode historier fra vores kristne kulturskat og selvfølgelig også synge lidt undervejs! Vi har også film og filmklip – en stor præstegårdshave/sognegård og en dejlig rummelig kirke at boltre os i !
- Vi glæder os til at se jer – Og det er helt frivilligt – men man får et diplom for fuldførelse!
- Der vil hver gang være en lille forfriskning til børnene.

Minibus fra Egon’s turisttrafik vil sørge for transporten efter skolens almindelige undervisning og tilbage igen ca. kl. 16.

Det skal understreges, at det er helt frivilligt, om man vil være med i undervisningen eller ej. Undervisningen er heller ikke en forudsætning for, at man siden hen kan blive konfirmeret.  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.06 | 03:57

Det var en spændende opgave !
Jeg takker for opgaven samt det gode samarbejde
Bh
Christian Montesinos
Hcc Vej og park

...
07.02 | 15:15

Her blev min mor, nu bortgået for 3 år siden, døbt i februar 1919. Født Inger Marie Dyrby Jensen (gift Schou). Jeg var på besøg med hende i 1975 fra Bornholm.

...
23.04 | 19:13

et kært minde jeg var der i 1960. mønstret i søjlerne ligner det jeg har set i
løgumkloster

...
25.05 | 22:12
Kirkeblade har modtaget 4
Du kan lide denne side